به گزارش فوتبالدخت به نقل از مهر، مسئولان کمیته فنی و کمیته فوتسال سرانجام بعد از جلسات مختلفی که در ارتباط با برنامه های آماده سازی تیم های ملی داشتند، سیدمهدی ابطحی را به عنوان مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان انتخاب کردند.
ابطحی در شرایطی قرار است در تیم بانوان فعالیت کند که پیش از وی، علی رعدی مدیر فنی بانوان بود و حضورش در این تیم حواشی زیادی در پی داشت؛ حاشیه هایی که در نهایت منجر به عدم قبول سرمربیگری تیم ملی بانوان از سوی شهناز یاری و کنار گذاشتن چند ملی پوش شد.
ابطحی سابقه بازی در تیم ملی فوتبال ایران را هم دارد. وی در فوتسال و در تیم هایی همچون شن سای ساوه، ارم کیش قم، شهید منصوری قرچک، فولاد ماهان اصفهان، گیتی پسند اصفهان و شرکت ملی حفاری سرمربی بوده است.
در حال حاضر هدایت تیم بانوان بر عهده شهناز یاری است. تیم ملی فوتسال بانوان قرار بود در جام ملت های آسیا شرکت کند که این بازی ها به دلیل شیوع ویروس کرونا یک سال به تعویق افتاد.
دیدگاه شما
دیدگاه ها
مرتبط با این خبر
آخرین ویدئوها
آخرین اخبار
- با بهترین لوازم ورزشهای راکتی در شادن اسپرت، بازی خود را به اوج برسانید!
- آرسنال فاتح قاره سبز شد
- ووهان بر بام آسیا ایستاد
- هایلایت بازی زنان بارسلونا و زنان لوانته
- کاپیتان زنان رئال مادرید از این تیم جدا شد
- بیگدلی: لیگ برتر فوتسال زنان کشور از مرداد شروع میشود
- بهترین مکملها برای فوتبالیستها | راهنمای کامل تغذیه ورزشی برای فوتبال حرفهای
- شهر سوخته: تمدنی گمشده در دل تاریخ ایران
- کسب و کارهای موفق از چه نرم افزار حسابداری ای استفاده می کنند؟ نگاهی به راه حل های حرفه ای بازار ایران
- برگزاری دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان