ورود / عضویت
تاریخ 1398/06/03 ساعت 11:15

همه حواشی پس از مراسم

واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان

واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان مراسم معرفی برترین‌های رقابت‌های فوتبال لیگ برتر شب گذشته در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد که با حواشی کوچک و بزرگی در خصوص انتخاب کاندیداها و برترین‌های هر بخش همراه بود.

فوتسالی‌ها غایب بودند


عدم حضور جامعه فوتسال زنان برای کسب عناوینی همچون برترین تیم فوتسال، برترین گلزن فوتسال، تأثیرگذارترین بازیکن، بازیکن اخلاق فوتسال، برترین داور فوتسال و ... نقطه بسیار تاریک مراسم برترین‌های ایران بود. این حواشی درزمانی بیشتر خودنمایی می‌کند که بازیکنان و تیم‌های فوتسال زنان ایران در سال گذشته با حاشیه‌های پیچیده‌ای همچون انتخاب مدیر فنی و سرمربی تیم ملی فوتسال زنان و در جریان تقاضای مکرر برای پرداخت پاداش‌های معوقه قهرمانی سال گذشته، بارها و بارها مصاحبه‌هایی علیه فدراسیون و شخص لیلا صوفی زاده انجام دادند تا عدم حضور بازیکنان فوتسال در این مراسم رنگ و بویی غیرورزشی و غیر فنی و قهرآمیز بگیرد.
واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان


واکنش زهرا قنبری به عدم حضور در بخش تأثیرگذارترین


نخستین واکنش طعنه‌آمیز به نامزدی سه بازیکن در بخش تأثیرگذارترین بازیکنان فوتبال را زهرا قنبری برترین گلزن فصل نشان داد. در بخش بهترین و تأثیرگذارترین بازیکن نام سه بازیکن بانام‌های زهرا سربالی (شهرداری بم) و هاجر دباغی و الهام فرهمند (سپاهان اصفهان) به چشم می‌خورد. قنبری در این خصوص گفت: واقعاً نمی‌دانم بر چه اساسی انتخاب‌ها صورت گرفته است. فکر می‌کنم کسی که تأثیرگذارترین بازیکن در لیگ باشد و تیمش هم قهرمان لیگ شود و رکورد هم زده باشد می‌تواند حداقل در گزینه بهترین بازیکن هم قرار گیرد.
البته به نظر می‌رسد در این مورد سیاست انتخاب‌ها بر اساس پراکندگی صورت بگیرد و جوایز ممکن توسط حداکثر افراد کسب شود. البته مورد تناقض این موضوع مربوط به سال‌های گذشته بود که مهدی طارمی در فوتبال آقایان هم آقای گل شد و هم جایزه بهترین بازیکن را به خود اختصاص داد.
واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان


معیارهای دشوار انتخاب برترین‌ها؛ نائب قهرمان بدون نماینده و دو بازیکن از تیم سوم


حضور دو بازیکن از یک تیم قابل‌تأمل ترین نکته بخش برترین‌های لیگ زنان است. به‌رغم شایستگی همه بازیکنان ازجمله بازیکنان تیم سپاهان برخی معتقدند در فوتبالی که ویدئوی بازی‌ها و اطلاعات کمی و کیفی از مسابقات در دست نیست انتخاب دو بازیکن از یک تیم احتیاج به نگاه دقیق و کارشناسانه و تیزبینانه‌ای دارد که از عهده فوتبال زنان ایران حداقل به لحاظ نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به خارج است. باورپذیر نیست فدراسیونی که حتی نام برترین بازیکن لیگ را به‌اشتباه قید می‌کند جزئیاتی از بازی فوتبالیست‌ها را رصد کرده باشد و بر این اساس انتخاب کارشناسانه‌ای انجام داده باشد. همچنین اگر ملاک تأثیرگذاری پاس گل، تعداد گل و یا حتی بازی‌های ملی بود واجدین شرایط در این بخش بیشتر بودند
واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان


استوری های معنادار افسانه چتر نور؛ موضع: فعلاً سکوت!


افسانه چترنور با به ثمر رساندن 33 گل در کنار هاجر دباغی بر سکوی دوم برترین گلزنان لیگ قرار گرفت.پس از او سارا قمی ، زهرا حاتم نژاد ، فاطمه قاسمی و زهرا حاتم نژاد بیشترین گل‌های تیمشان را به ثمر رساندند. شب گذشته اما چترنور با انتشار تصاویری در صفحه شخصی خود ناراحتی خود را از عدم حضور خود به‌عنوان مهاجم تیم نائب قهرمان فصل گذشته علنی کرد. ذکر این نکته کافی است که در فوتبالی که مرجع دقیقی برای آمار و ارقام دقیق آن وجود ندارد در دسترس ترین ملاک برای انتخاب برترین‌ها همین تأثیرگذاری و مشارکت در امر گلزنی است.
واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان


زهرا خواجوی: فوتبال زنان را 10 نقره برگزار کنید؛ دروازه‌بان یعنی تنهایی محوطه جریمه!


زهرا خواجوی دروازه‌بان نهاوندی تیم شهرداری بم که در فصل گذشته درون دروازه خوش درخشید و در کنار ثبت رکوردهای گلزنی تیمش رکوردهای بسته ماندن دروازه را به نام خود و هم‌تیمی‌هایش ثبت کرد در اعتراض به انتخاب برترین‌ها در صفحه شخصی خود این‌طور نوشت: « امروز در حاشیه برترین‌های فوتبال ایران مکانی که هیچ جایگاهی برای انتخاب بهترین دروازه‌بان لیگ برتر نبود. فوتبال زنان رو 10 نفره برگزار کنید،شاید که امثال ما دروازه‌بان‌ها به پست‌های دیگر انتقال پیدا کنیم...! یک دروازه‌بان شاید بتواند به‌عنوان یک مدافع و یا هافبک یا حتی یک مهاجم ایفای نقش کند اما هیچ‌وقت یک مهاجم یا هافبک یا... نمی‌تواند به‌عنوان یک دروازه‌بان بازی کند شاید از هر هزار نفر یک نفر. دروازه‌بان یعنی تنهایی محوطه جریمه... #خدا_هست»
واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان


برای معرفی بازیکن اخلاق راه چاره بود!


در این میان به‌صورت جسته‌وگریخته صحبت‌ها و حواشی دیگری از سوی اهالی فوتبال و رسانه منتشر می‌شود. به‌استثنای مواردی که پیش‌تر به آن اشاره می‌شد گلایه‌ها این‌طور مطرح می‌شود که گویی بازیکنان فوتبال زنان، انسان‌های نامتعارف و خشمگین و به‌اصطلاح «بزن‌بهادر»هایی هستند که هیچ‌کدام صلاحیت دریافت عنوان بااخلاق‌تری را ندارند. کسب عنوان اخلاق معمولاً در لیگ‌های اروپایی به حرکات جوانمردانه و رفتارهای اجتماعی و در فوتبال مردان ایران به تعداد اخطارهایی است که از سوی داوران به بازیکنان داده می‌شود. اگر ملاک چنین باشد در تمام گزارش‌هایی که داوران و ناظران برای فدراسیون و سازمان لیگ ارسال کرده بودند آمار کارت‌های زرد و قرمز بازیکنان در اختیار مسئولان مراسم و به‌راحتی در بخش زنان هم آیتمی برای معرفی بازیکن اخلاق داشتیم.
واکنش ها به مراسم برترین های لیگ / تناقض های آشکار و نهان در معیار و میزان



زهرا قنبری, زهرا سربالی, الهام فرهمند, هاجر دباغی, افسانه چترنور, زهرا خواجوی, مراسم برترین های لیگ, لیلا صوفی‌زاده, شهرداری بم, شهرداری سیرجان, سپاهان اصفهان


دیدگاه شما
دیدگاه ها