ورود / عضویت
تاریخ 1404/12/20 ساعت 11:41

انصراف محدثه زلفی از پناهندگی در استرالیا؛ تماس برای بازگشت به ایران

انصراف محدثه زلفی از پناهندگی در استرالیا؛ تماس برای بازگشت به ایران محدثه زلفی که پیش تر درخواست پناهندگی داده بود، از تصمیم خود منصرف شد و اعلام کرد که می‌خواهد به ایران برگردد.

به گزارش فوتبالدخت به نقل از تسنیم تونی بورک وزیر کشور استرالیا در این باره به رسانه‌های خارجی گفت: یکی از دو عضو تیم فوتبال ایران که به آنها پناهندگی پیشنهاد شده بود، نظر خود را تغییر داده است. این بازیکن پس از صحبت با هم‌تیمی‌هایش به این تصمیم رسیده و با سفارت ایران تماس گرفته است. در استرالیا، مردم می‌توانند نظر خود را تغییر دهند، بنابراین، ما به این  تصمیم احترام می‌گذاریم.

طبق اعلام رسانه‌های خارجی این بازیکن، محدثه زلفی است. 


محدثه زلفی


دیدگاه ها
علی عمادی
علی عمادی:
چرا به خارج پناهنده شده؟ برگشتش هم یا هزینه در استرالیا زیاد بوده و یا او را نپذیرفته اند. و دیگر کشورها مثل ایران به این افراد خود فروخته پول یا مفت نمی دهد.
برای ارسال دیگاه باید وارد سایت شوید
ورود سریع و ارسال دیدگاه