برتری گلگهر، تساوی پرسپولیس و صدرنشینی ملوان در نخستین روز لیگ هجدهم

به گزارش فوتبالدخت، نخستین هفته از هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان شامگاه جمعه ۲۱ شهریور با برگزاری ۴ دیدار به پایان رسید.
در یکی از حساسترین مسابقات هفته تیمهای دوم و سوم فصل گذشته لیگ برتر در سیرجان به مصاف یکدیگر رفتند؛ سپاهان که عنوان نایبقهرمانی را یدک میکشید با تغییراتی فراوان پا به این میدان گذاشته بود.
در سمت دیگر گلگهر نیز ترکیب خود را تقویت کرده بود و سرانجام تواست با یک گل سپاهان را با شکست بدرقه کند.
پرسپولیس در نخستین تجربه لیگبرتری خود به مصاف ایستا البرز رفت که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
فرا ایساتیس کران فارس در خانه با یک گل مغلوب پالایش گاز ایلام شد؛ تقابل یاسام کردستان و ملوان بندرانزلی نیز با برتری ۳ بر صفر قوهای انزلی در یک دیدار خارج از خانه خاتمه یافت.
دیدار خاتون بم و آوا تهران به زمان دیگری موکول شد؛ در جدول ردهبندی ملوان، گلگهر و پالایش گاز به ترتیب در ردههای اول تا سوم قرار دارند.