به گزارش فوتبالدخت به نقل از مهر، مسئولان کمیته فنی و کمیته فوتسال سرانجام بعد از جلسات مختلفی که در ارتباط با برنامه های آماده سازی تیم های ملی داشتند، سیدمهدی ابطحی را به عنوان مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان انتخاب کردند.
ابطحی در شرایطی قرار است در تیم بانوان فعالیت کند که پیش از وی، علی رعدی مدیر فنی بانوان بود و حضورش در این تیم حواشی زیادی در پی داشت؛ حاشیه هایی که در نهایت منجر به عدم قبول سرمربیگری تیم ملی بانوان از سوی شهناز یاری و کنار گذاشتن چند ملی پوش شد.
ابطحی سابقه بازی در تیم ملی فوتبال ایران را هم دارد. وی در فوتسال و در تیم هایی همچون شن سای ساوه، ارم کیش قم، شهید منصوری قرچک، فولاد ماهان اصفهان، گیتی پسند اصفهان و شرکت ملی حفاری سرمربی بوده است.
در حال حاضر هدایت تیم بانوان بر عهده شهناز یاری است. تیم ملی فوتسال بانوان قرار بود در جام ملت های آسیا شرکت کند که این بازی ها به دلیل شیوع ویروس کرونا یک سال به تعویق افتاد.
دیدگاه شما
دیدگاه ها
مرتبط با این خبر
آخرین ویدئوها
آخرین اخبار
- شاگردان جعفری به دنبال دومین پیروزی
- گزارش تصویری دیدار ایران و سنگاپور در مقدماتی جام ملت های آسیا
- ایران گام نخست را محکم برداشت
- ترکیب ایران مقابل سنگاپور اعلام شد
- برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- گلهای دیدار انگلیس و هلند
- فتوشوت های تیم ملی فوتبال زنان ایران
- تفاوت ماساژ روسی و سوئدی در چیست؟
- گلهای دیدار آلمان و دانمارک
- بازتاب حضور تیم ملی فوتبال زنان ایران در مشهد